Samenwerking GIO en Cube Design Museum

marco 2017

Schrijf in en kom in aanmerking voor Erkenning. De eenendertigste editie wordt een bijzondere! Uw product 9 dagen op de DDW en 60 dagen in het prachtige nieuwe Cube Design Museum!

In de zomer is GIO een vooralsnog driejarige samenwerking aangegaan met het prachtige Cube Design Museum in Kerkrade. Cube is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. ‘Cube toont design met inhoud; design met impact.’ Precies waar GIO over gaat! Daarom zijn we zo blij zowel uitreiking als tentoonstelling in Kerkrade te kunnen aanbieden aan onze deelnemers. Data (onder voorbehoud) 12 december Uitreiking en de tentoonstelling duurt van 8 december tot en met 18 februari.

De selectie verloopt dit jaar anders. De organisatie beoordeelt de inzendingen en maakt de selectie voor de tentoonstelling op de Dutch Design Week. Tijdens de Dutch Design Week wordt de jury gevraagd om inzendingen voor te dragen voor een ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2017’ en de ‘Special Awards for Excellence’. De producten worden vervolgens opgenomen in een tentoonstelling in het Cube Design Museum in Kerkrade. Daar zal ook de uitreiking plaatsvinden.

De onafhankelijke vakjury bestaat dit jaar uit de volgende deskundigen (vlnr) :
– Zuzanna Skalska, 360Inspiration
– Jan Siebers, Hoofd Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam
– Jan Carel Diehl, Assistant Professor Design for Sustainability
– Hans Gubbels, Directeur Museumplein Limburg
– Indre Kalinauskaite, Promovendus TU/e

Negen dagen staan alle(!) producten tentoongesteld in Hal 3, het brandpunt van de 15e Dutch Design Week. 70.000 bezoekers gegarandeerd. Voor inzenders de gelegenheid om hun relaties uit te nodigen voor speciale bijeenkomsten, voor de partners van Designlink de mogelijkheid voor het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Alles in overleg en onder voorbehoud van beschikbaarheid en ruimte.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden